Јово Рабреновић / - ЛП
05/09/2021 u 08:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Најбруталније насиље према грађанима на Цетињу, да реагују ЕУ, НАТО и САД

- Нелегитимна Влада је гуменим мецима, шок бомбама и сузавцем уз примјену физичке силе напала грађане који су дошли да бране своју светињу Црну Гору од помахниталог клерофашизма - каже потпредсједник ЛП Јово Рабреновић

Потпредсједник Либералне партије др Јово Рабреновић каже да у име Либералне партије и у име свих Црногораца тражим хитну реакцију НАТО, САД и ЕУ на заустављању најбруталнијег насиља које је данас спроведени над грађанима окупљеним у Пријестоници Цетињу.

- Нелегитимна Влада је гуменим мецима, шок бомбама и сузавцем уз примјену физичке силе напала грађане који су дошли да бране своју светињу Црну Гору од помахниталог клерофашизма који преко својих експонената у издајничкој влади спроводе Црква Србије и њени помагачи из Црне Горе. Црна Гора је данас угрожена на исти начин као што су то биле Хрватска Босна и Херцеговина и Косово деведесетих година прошлог вијека. Црногорци данас доживљавају погрому и егзодус незабиљежен у Европу све због тога што не дозвољавају окупацију своје државе и Пријестонице Цетиње - саопштио је Рабреновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:20