Либерална партија / - фото: ЛП лого
01/05/2022 u 17:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Невиђен скандал за коjи неко мора да одговара ако изjаве Кнежевића буду аутентичне

Кнежевић се, као високи чиновник специjалних полициjских снага отворено ставио, очигледно, у службу стране државе и jедне вjерске организациjе у чиjе име на снимку и приjети, истичу из Либералне партије

Уколико изjаве са аудио снимка коjи jе доспио у jавност а на коjем jе наводно Петар Кнежевић, помоћник команданта Противтерористичке jединице Црне Горе, то jе невиђен скандал за коjи ће неко морати да одговара, како у полициjи тако и у тадашњем политичком врху, поручили су из Либералне партије. 

Према њиховим ријечима, поруке Кнежевића у коjима се чуjе да jе током дешавања на Цетињу и Белведеру био спреман да изазове крвопролиће те да хушка криминалне групе на голоруке грађане лицитираjући броjем коjи би могао да погине, шокантне су и за сваку осуду.

- Кнежевић се, као високи чиновник специjалних полициjских снага отворено ставио, очигледно, у службу стране државе и jедне вjерске организациjе у чиjе име на снимку и приjети. Ако се све то испостави истинитим, господин Кнежевић дефинитивно мора завршити своjу кариjеру и одговарати и кривично и пред судом jавности - истичу из Либералне партије.

Они су поздравили потез тужиластва коjе jе одмах формирало предмет по овом случаjу.

- Охрабруjемо надлежне да посао изведу до краjа, храбро и професионално, не дозволивши било какве притиске на своj рад - закључили су из Либералне партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 20:45