фото: ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА / -фото: ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА
21/05/2021 u 16:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП обиљежила Дан независности полагањем вијенца на Ловћену и Његушима

Либерална партија, која је прва подигла барјак слободе, остаје досљедна и јасно оријентисана ка очувању независне, грађанске и слободне Црне Горе, рекли су из ЛП

Либерална партија обиљежила је традиционално Дан независности Црне Горе у Пријестоници. Kако је саопштенон из те партије, делегација либерала посјетила је Ловћен и Цетиње гдје је данас изнијета највећа застава Црне Горе у историји и присуствовала великом народном збору на Ивановим коритима, поводом великог црногорског празника.

- Том приликом положен је вијенац на Његошевом Маузолеју на Ловћену у славу бораца за независност Црне Горе кроз историју чија је круна управо 21. мај и обнова независности Црне Горе, прије 15 година. Делегација ЛП са предсједником Андријом Поповићем на челу, посјетила је и Његуше. Они су обишли Палац династије Петровић-Његош гдје је такође положен вијенац и одата је пошта династији  која је владала нашом државом преко 200 година и успоставила темеље савремене  државности и суверености Црне Горе- саопштено је из ЛП.

image
фото: ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА

Истакли су да Либерали као државотворна партија, која је прва подигла барјак слободе, црногорски барјак још прије више од три деценије, данас остаје досљедна и јасно оријентисана ка очувању независне, грађанске и слободне Црне Горе.

- Њени темељи снажни су, и она ће се изборити са свим изазовима којима свједочимо ових дана. Искрена посвећеност грађана тој идеји, људи који носе своју државу у срцу и воле је, најбоља су гаранција њеног даљег напретка, европског пута и слободе- поручили су из ЛП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:20