/ - Фото: ДФ
03/07/2021 u 20:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мандић и Кнежевић са творцем Спутњика: Гунцбург позвао држављане ЦГ да се вакцинишу у Русији

Лидери ДФ Гинцбурга позвали да овог љета посјети Црну Гору и буде њихов гост.

Лидери Демократског фронта Андрија Мандић и Милан Kнежевић, током радне посјете Руској Федерацији обавили су низ састанака с представницима Думе, Министарства вањских послова, водећим личностима руског авио-саобраћаја, туризма и економије, а данас су се сусрели и са академиком Александром Гинцбургом, начелником Института Гамалеја који је изумио вакцину Спутњик В.

Kако је саопштено из ДФ-а, у пријатељском и срдачном разговору лидери те коалиције су се захвалили Гинцбургу на глобалном доприносу у борби против пандемије коронавируса.

- Академик је исказао задовољство поводом посјете Андрије Мандића и Милана Kнежевића Институту „Гамалеј“, упутивши посебну поруку црногорским грађанима о медицинској сигурности и значају вакцине Спутњик В, чија се испорука Црној Гори ускоро очекује. Гинцбург је позвао и грађане Црне Горе да, у организацији државе и ДФ-а, посјећују Москву, да се том приликом вакцинишу и још једном увјере како беспријекорно функционише руски здравствени систем- наводе у ДФ-у.

Додају да су лидери ДФ Гинцбурга позвали да овог љета посјети Црну Гору и буде њихов гост.

- На томе се Гинцбург захвалио, прихвативши позив уз најљепше жеље и поздраве свим црногорским грађанима- закључују у ДФ-у.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:16