FOTO: Skupština Crne Gore / - IGOR SLJIVANCANIN
22/02/2024 u 16:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Crnoj Gori neophodno da sadašnja Vlada traje pun mandat

Ben David je čestitala predsjedniku Mandiću na uspostavljanju političkog konsenzusa u Skupštini Crne Gore oko ključnih pitanja koja se odnose na proces evropskih integracija, a koja su odavno trebala biti riješena

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić razgovarao je sa Anikom Ben David, ambasadorkom Kraljevine Švedske i tom prilikom je upoznao sa rezultatima koje je zajedno sa poslanicima u parlamentu postigao u protekla tri mjeseca, dodavši da je to više nego što je godinama ranije urađeno.

Mandić je apostrofirao da vjeruje u mlade, obrazovane ljude i da će upravo oni nositi proces evropskih integracija i činiti dio evropske porodice kroz svoja poznanstva i rad u brojnim institucijama Evropske unije.

Ambasadorka Kraljevine Švedske Anika Ben David se zahvalila predsjedniku Mandiću na prijemu, istakavši da je jako dobro što je okružen mladim ljudima. Dodala je da Švedska snažno podržava Crnu Goru na njenom evropskom putu, jer je potreba kako same Švedske, tako i cijele EU da Crna Gora postane dio ove porodice.

Ben David je čestitala predsjedniku Mandiću na uspostavljanju političkog konsenzusa u Skupštini Crne Gore oko ključnih pitanja koja se odnose na proces evropskih integracija, a koja su odavno trebala biti riješena.

Predsjednik Mandić je zaključio da Crnoj Gori jako znači podrška Švedske, kao i svih ostalih EU adresa, te istakao da mir i stabilnost nemaju cijenu i da je neophodnost naše zemlje da sadašnja Vlada Crne Gore traje pun mandat, jer će jedino tako naši napori na evropskom putu biti uspješni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. april 2024 17:36