Andrija Mandic / Dan
03/09/2021 u 15:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мандић: Од комита не пријети опасност а Мило нема храбрости ни да пријави скуп

- У овом случају, када треба да се преузме одговорност, Мило то не смије - каже један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић

Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић говорећи о предстојећем устоличењу митрополита Јоаникија, каже да од комита не прети никаква опасност, наглашавајући да су на челу организације Мило Ђукановић и Демократска партија социјалиста који не желе јавно да се експонирају.

- Нико није пријавио скуп у складу са законом. Ви пет дана пре одржавања скупа морате да пријавите скуп, а то нико није урадио. Демократска партија социјалиста и Мило то нису урадили, због недостатка храбрости, због свега што може да се догоди и јер знају да немају подршку - каже Мандић.

Мандић је на ТВ Пинк рекао и да је Демократски фронт увијек морао да пријави сваки скуп.

- Ми нисмо могли одржати ни један пријављени скуп, нити смо могли да протестујемо док се не пријавимо. У овом случају, када треба да се преузме одговорност, Мило то не смије. Навијаћу за националну безбједност, ми ћемо тражити да скуп третира као да не постоји, јер није пријављен, да се животи људи не би ризиковали - додаје Мандић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 16:27