Андрија Мандић
14/07/2021 u 10:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мандић: Предсједници државе, Владе и Скупштине не дозвољавају да се растанемо са Титовом диктатуром

Овај ужасни фалсификат је директно супротстављен жељама већине грађана Црне Горе који су задивили Европу чврстом вјером у Бога и љепшу будућност, написао је Мандић

Домаћа и међународна јавност, као и најважнији аналитичари, сложни су око тога да су литије за одбрану светиња биле главни ослонац за прошлогодишњу промјену власти, казао је један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић.

- Слушајући ових дана Бечића и Ђукановића, изгледа да је сва та уложена енергија имала за циљ повратак култа Јосипа Броза Тита! Овај ужасни фалсификат је директно супротстављен жељама већине грађана Црне Горе који су задивили Европу чврстом вјером у Бога и љепшу будућност - написао је Мандић на свом Твитер налогу.

Додаје предсједник државе Мило Ђукановић, Владе Здравко Кривокапић и Скупштине Алекса Бечић не дозвољавају да се на цивилизовани начин растанемо са "диктатуром комунистичке партије Јосипа Броза која је осуђена од стране читавог демократског свијета".

-Господо, станите! Почели су с нама збијати шале чак и људи из бивших република СФРЈ, што су имали истог предсједника и маршала као и Црногорци. Добро би било да престанете са понижавањем Црне Горе јер је она велика прича, а најљепше странице властите историје је написала прије Тита- наводи Мандић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:47