Андрија Мандић / AP - RISTO BOZOVIC
09/09/2021 u 14:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мандић: Снага српског народа је толика, да им је преостало само да нас вријеђају

Коментаришући изјаве адмирала Домазет Лоша, лидер ДФ-а каже да он није једини који је ових дана из Хрватске слао такве поруке

Андрија Мандић, један од лидера Демократског фронта сматра да су покушају омаловажавања српског народа и снаге Српске православне цркве у Црној Гори само додатни подстицај за сваког Србина да буде на висини задатка.

Он, коментаришући изјаве адмирала Домазет Лоша, каже да он није једини који је ових дана из Хрватске слао такве поруке.

- Сличне поруке се шаљу и из других држава у региону. Они су сви зачуђени како то 15 година након независности Црне Горе, која је имала два задатка - да асимилује српски народ и да буде платформа са које ће моћи снажно да се напада Србија, да буде оно мјесто које ће покретати све антисрпске радње у региону - каже Мандић.

Када су видјели колика је снага српског народа, СПЦ и спознали колика је упорност и истрајност да је одбрани национални верски идентитет остало је само да нас вријеђају

Како додаје, омаловажавајући српски народ у Црној Гори и снагу СПЦ само додатно подстичу сваког Србина да буде на висини задатка, још истрајнији и да слиједи пут предака.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:13