Марко Јанкетић / - фото: Демократе
05/01/2022 u 12:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марко Јанкетић нови предсједник СО Мојковац

Он jе положио свечану заклетву и поручио да ће врата Скупштине бити отворена свима коjи су заинтересовани за развоj Моjковца

На данашњоj конститутивноj сjедници Скупштине општине Моjковац верификовани су мандати одборницима, а за предсjедника Скупштине изабран jе Марко Jанкетић. Он jе положио свечану заклетву и поручио да ће врата Скупштине бити отворена свима коjи су заинтересовани за развоj Моjковца.

 - Радићу и трудити се да одлуке ове Скупштине буду усмjерене на добробит грађана Моjковца. Трудићу се да примиjеним савремни тренд у политици и да у процес доношенjа одлука буду укључени и грађани. Врата ове Скупштине биће отворена свима коjи су заинтересовани за развоj града. У име Демократа могу обећати да ћемо се, са нашим коалиционим партнерима, залагати да одлуке коjе доноси Скупштине буду усмjеренне на извлаченjе нашег града из економског ћорсокака у коjи га jе довела вишедецениjска власт ДПС. Ова Скупштина ће бити мjесто гдjе ће се покретати теме и доносити добре одлуке за демографски и привредни опоравак Моjковца -  поручио jе Jанкетић.

Марко Jанкетић рођен jе 18.новембра 1989.године у Моjковцу. Дипломирао jе на Филозофском факултету у Никшићу 2012. године на одсjеку за историjу. Магистрирао jе 2014.године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сараjеву,на студиjском програму за историjу. Бави се научно-истраживачким радом. Аутор jе више научних радова и документарних изложби из области локалне и националне историjе XИX и XX виjека .

Радио jе као професор историjе у Основноj школи ,,Милован Ракочевић“ у Лепенцу, ,,Другоj основноj школи“, Среднjоj мjешовитоj школи ,,Данило Киш“ у Будви и у JУ Музеjи и галериjе Будве.

Од 2017.године одборник jе у Скупштини општине Моjковац. Члан jе главног одбора Демократске Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:12