/ foto: lazar ružić
15/09/2022 u 14:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DF želi Medojevića za koordinatora bezbjednosti

Na sastanku su pominjana i neka konkretna imena za pojedine funkcije, ali do konačnog dogovora još nije došlo

Na sastanku parlamentarne većine, koji je danas održan u Skupštini Crne Gore, predstavnici Demokratskog fronta tražili su da lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u budućoj Vladi bude koordinator svih službi bezbjednosti, saopšteno je portalu Dana. U mogućim raspodjelama pominjalo se i ime predjesnika Prave Crne Gore Marka Milačića. Na sastanku su pominjana i neka konkretna imena za pojedine funkcije, ali do konačnog dogovora još nije došlo.

Inače, lider Prave Crne Gore Marko Milačić rekao je danas da su Demokratski front, Građanski pokret URA i Demokratska Crna Gora dali predloge za funkcije u ministarstvima.

-  Ovo što sad radi URA je sabotaža dogovora. Ako ovo znači da URA neće doći u 13.30 časova na nastavak sastanka, jedina su kočnica dogovoru. Pozivam ih da dođu i da zajedno dogovorimo vladu i Skupštinu. URA je odlučila da sve stopira i ostane u tehničkoj Vladi, ako ne dođu na nastavak sastanka. Predlažem da stave 41 potpis da mandatar bude Miodrag Lekić i dostave to predsjedniku države Milu Đukanoviću- rekao je Milačić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:11