/ - Твитер: Душко Марковић
10/02/2022 u 22:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марковић: АНБ пати од недостатка снажног, индивидуалног и професионалног потенцијала

Посланик Демократске партије социјалиста Душко Марковић истакао је да се чудне ствари дешавају у Агенцији за националну безбједност

Посланик Демократске партије социјалиста Душко Марковић, гостујући на РТЦГ, истакао је да се чудне ствари дешавају у Агенцији за националну безбједност.

- Али сматрам да се не налази у стању која представља опасност за националну безбједност. Ми у безбједносном смислу не функционишемо самостално јер смо дио НАТО савеза. Да је АНБ  компромитована, нас би НАТО чланице упозориле- закључио је Марковић.

Сматра да АНБ "пати од недостатка снажног, индивидуалног и професионалног потенцијала".

- Обавеза нове владе мора да буде да створи претпоставке за професионално јачање, квалитетно кадровско и техничко опремање АНБ-а- јасан је Марковић.

Марковић је истакао да је Црној Гори потребна стручна, одговорна, озбиљна влада, патриотска Влада, која ће хитно радити у интересу државе и њених грађана.

Према његовим ријечима, због тога је ДПС спреман да подржи Владу са тим потенцијалима и таквим опередјељенима.

- Ми очекујемо предлог Владе и будућег мандатара на том концепту, ако тај концепт буде на столу, ДПС је спремна да га подржи као најјача опозициона странка, вјерујем у савезу са другим опозиционим странкакм како би радили у јавном интресу и на опште добро грађама- казао је Марковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:29