/ - FOTO: JELENA MARKOVIć/LP
04/04/2024 u 17:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marković: Nervoza Vučića jer će se pred UN i čitavim svijetom ogoliti njegova pogubna politika laži

Jelena Marković, potpredsjednica LPCG, poručila je da reakcije predsjednika Srbije na najave da će se na sjednici UN moguće proglasiti međunarodni Dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici posljedica su politike koju vodi sa Dodikom.

- Vučić je u vezi tog i drugih pitanja veoma drzak, bahat i nekulturan, a to pokazuje stalnim prvociranjem čitavog civilizovanog svijeta koje se svodi na negiranje genocida u Srebrenici. Tome se pridružuju i takozvani,,naši”, a ustvari njegovi podanici iz crnogorske politike, što je uzburkalo čitav region. samtra Marković.

Dodaje da djelovi suverenističkog bloka, sa takvim shvatanjem i razumjevanjem retrogradne politike, već su, a neki i dalje hoće, u Vladu, koja im sve povladava i obećava do završetka nijihovog cilja, iako je potpuno jasno, da će ih četnički vojvoda sa čela Skupštine odvući u sunovrat, u naručje diktatorske politike Vučića, od koje se polako ali veoma jasno distanciraju najvazniji međunarodni činioci!

- Vučić i njegovi puleni očigledno su u panici jer ako se usvoji rezolucija u UN onda postavlja pitanje opstanka Dodika i njegove politike dezintegracije BiH u korist "srpskog sveta", ali i svih laži kojim decenijama obmanjuje narod u Srbiji, ali u regionu - zaključuje ona.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 17:17