Marović / - RADE KOPRIVICA
11/07/2022 u 09:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marović: DPS destabilizuje Crnu Goru

Destabilizacija, u koju ovakvim potezom DPS-a idemo, nikome ne odgovara i svi moramo raditi na širem društvenom konsenzusu o svim pitanjima, kazala je Marović

Vlada i Ministarstvo evropskih poslova (MEP) nastavljaju sa aktivnostima na EU integraciji u to možete biti sigurni, kazala je potpredsjednica Vlade za spoljnu politiku, evropske integracije i regionalnu saradnju i ministarka evropskih poslova Jovana Marović.

- Do kraja mjeseca ćemo rekonstruisati pregovaračku infrastrukturu i insistirati na političkom dijalogo o važnim pitanjima za evropsku agendu. Destabilizacija, u koju ovakvim potezom DPS-a idemo, nikome ne odgovara i svi moramo raditi na širem društvenom konsenzusu o svim pitanjima. Rješenja su brojna, moramo ih zajednički pronaći - kazala je Marović.

Podsjetimo Jovana Marović je jedan od tri ministra koji se nisu pojavili na sjednici Vlade na kojoj je usvojen Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Pored Marović, sjednici nisu prisustvovali Maraš Dukaj, ministar Javne uprave i ministarka kulture Maše Vlaović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:11