/ - МАРОВИЋ И ЂУКАНОВИЋ/ - ПРИНТСКРИН
15/04/2022 u 20:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маровић Ђукановићу: Независни истражитељи да утврде шта има чији брат, сестра, син

- Лидер ДПС-а "нема право да говори о било чиjоj наводноj корупциjи - поручио је Маровић

Бивши високи функционер Демократске партиjе социjалиста (ДПС) Светозар Маровић, коjи jе признао да jе био шеф организоване криминалне групе, позвао jе предсjедника Црне Горе и ДПС-а Мила Ђукановића да одговори да ли jе спреман да независни истражитељи утврде шта имаjу и jедан и други.

Jавна полемика Маровића са Ђукановићем се наставља. У одговору, коjи jе обjавио портал ИН4С, Маровић jе питао Ђукановића и да ли jе спреман "да се утврди шта има чиjи брат, сестра, син", те да до тада лидер ДПС-а "нема право да говори о било чиjоj наводноj корупциjи".

ТВЦГ подсjећа, након што jе Ђукановић прокоментарисао санкциjе САД-а према Маровићу, те одговорност Србиjе због његовог неизручивања, Маровић jе оптужио првог човjека државе, између осталог, за продаjу државног земљишта руском олигарху Олегу Дерипаски.

Ђукановић jе након тога казао да не разумиjе што ће, како jе казао, у биjесном реаговању толико лажи.

Поручио jе и да му jе жао што Маровић ниjе прихватио приjатељску препоруку да, ако заиста вjеруjе у своjу невиност, ангажуjе доброг адвоката, за што му jе, како jе казао, понудио и помоћ, те да то у што вjеруjе докаже пред судом и укупном jавношћу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:28