Јована Маровић / - фото: ГП УРА
20/01/2022 u 11:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маровић поручила ДФ-у: Не пребацуjте лоптицу у наше двориште већ завирите у сопствене редове

Она је навела да због тога и не чуди што су се међу првима из ДФ-а огласили баш они коjи су успjели да угураjу чланове своjих фамилиjа у Владу,

Демократски фронт jе наjмање позван да говори о посвећености и подршци демократизациjи и раду ове Владе будући да су тек неколико дана након 30. августа окренули леђа носиоцу своjе листе и од самог почетка рушили jединство коалиционих партнера и договорене принципе, поручила је потпредсједница УРА Јована Маровић.

 - Кад говорите о изборноj вољи грађанки и грађана, пођите од тога да сте jе наjвише ви из ДФ-а нарушили и играли се с њом. То сте урадили наjавама протеста и боjкотом рада парламента када су на дневном реду била важна питања од значаjа за наш европски пут и добробит грађанки и грађана. То сте урадили када сте, заjедно са Демократама, условили изгласавање Тужилачког савjета вашим уласком у Владу. На таj начин сте показали да су вам фотеље и ваши лични интереси важниjи од грађанки и грађана, борбе против корупциjе и организованог криминала и чланства у ЕУ - навела је она.

Маровић је навела да због тога и не чуди што су се међу првима из ДФ-а огласили баш они коjи су успjели да угураjу чланове своjих фамилиjа у Владу, а већина jесте, баш као што jе показано и завидно jединство у рушењу саме Владе у коjоj су све вриjеме партиципирали. 

 - Спочитавање да jе УРА планирала другачиjе сценариjе од саме изборне побjеде из редова оних коjи су урадили све да оваj проjекат не успиjе jе у наjмању руку лицемjерно. Зато сада не пребацуjте лоптицу у наше двориште већ завирите у сопствене редове jер ћете тамо наћи одговор на сва ваша питања - напоменула је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:12