Марија Маровић / - Марија Маровић
14/11/2021 u 18:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маровић (ПзП): Као друштво нисмо много научили, а ни као навијачи пуно одмакли

- Вријеме је да спорт, наше спортисте, репрезентативце и навијаче престанемо сврставати на било коју политичку страну јер Црна Гора је постојала и постојаће прије и послије свих нас - закључила је она

Мислили смо да је коначно завршено са непристојним, некултурним опхођењем групе навијача које припадају једној политичкој структури према политичким неистомишљеницима али нажалост смо синоћ демантовани од групе или дијела навијача наше репрезентације, поручила је одборница Покрета за промјене Марија Маровић.

 - Овим се шаље порука да нисмо прво као друштво много што шта научили а ни као навијачи пуно одмакли. Чињеница је да нам је свима срце пуно због наших храбрих соколова који свима треба да нам буду приоритет и највише важни током мечева које играју, и умјесто да се сви једнако радујемо њиховом синоћњем успјеху који није тако мали, фокус је пошао на непримјерено понашање групе навијача. Морамо схватити да истински, прави навијач једне репрезентације јесте онај који је уједињен и срећан сваког пута што наша репрезентација и наш тим имају бар једну подршку више - навела је она.

Маровић осуђује сваки вид мржње, насиља, подјела а посебно према човјеку који је носио дрес репрезентације Црне Горе широм свијета и поносно говорио о нашој Црној Гори на свим конференцијама широм Европе.

 - Вријеме је да спорт, наше спортисте, репрезентативце и навијаче престанемо сврставати на било коју политичку страну јер Црна Гора је постојала и постојаће прије и послије свих нас - закључила је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 17:19