Владимир Мартиновић / - фото: Демократе
17/01/2022 u 21:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Мартиновић о ставовима ГП УРА: Варају вас и обмањују као ДПС, фолирантски кукали за Тужилачким савјетом

Мартиновић је подсјетио да у смијенили “Тужилачки савјет за којим је УРА фолирантски кукала”, а сада, како је додао, прије него ТС смијени Катнића, УРА хоће да смијени Владу

Посланик Демократа, Владимир Мартиновић на Твитеру је објавио који су то “јасни ставови колега из УРА-е”, након што је посланик УРА-е Милош Конатар рекао да је “УРА за разлику од Демократске Црне Горе увијек имала јасне и недвосмислене ставове”. Мартиновић је подсјетио да у смијенили “Тужилачки савјет за којим је УРА фолирантски кукала”, а сада, како је додао, прије него ТС смијени Катнића, УРА хоће да смијени Владу.

Мартиновић је потом побројао, како сматра, “јасне ставови колега из УРА-е”.

“1. Главни одбор против устоличења. Абазовић за устоличење.

2. Аџић против измјена Закона о слободи вјероисповијести. Конатар за.

3. Абазовић прије мјесец дана каже да неће са оваквим ДПС-ом. Данас Абазовић нуди оваквом ДПС-у да формирају већину у Скупштини и да сами себи преиспитају поријекло имовине и, наравно, након тога сами себе ухапсе.

4. Прије мјесец дана кажу “ми нећемо подржати изгласавање неповјерења Влади”. Данас кажу “ми ћемо можда покренути иницијативу за гласање о неповјерењу Влади”.

5. УРА прије мјесец дана: “Ништа без експертска Владе за нас не долази у обзир”. Данас кажу – пропала је идеја експертске Владе, погријешили смо, сада може и политичка Влада, али са ДПС-ом.

6. УРА прије мјесец дана: “не преговарамо са ДПС-ом”. Павићевић вечерас: “УРА је преговарала са ДПС-ом”.

7. Смијенисмо Тужилачки савјет за којим је УРА фолирантски кукала, а сада прије него ТС смијени Катнића, УРА хоће да смијени Владу. Коме је Катнић брат? Ко има став? Ко нема став? Ко хоће са ДПС-ом? Ко неће са ДПС-ом”, упитао је Мартиновић.

Закључак је, како оцјењује посланик Демократа, “варају и обмањују”.

“Варају вас и обмањују, баш као што вас је ДПС 30 година варао и обмањивао, а уствари се борио за фотеље и милионе”, закључио је Мартновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

19. maj 2022 10:23