/ - FOTO: VLADIMIR MRTINOVIć
08/05/2023 u 20:23 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Martinović: Zajedničkim radom i solidarnošću možemo stvoriti bolju budućnost

On je naveo da je 9. maj važan datum za cijelu Evropu, jer obilježava kraj Drugog svjetskog rata i pobjedu nad fašizmom, ali i slavi jedinstvo i solidarnost Evrope

U ime Opštine Kolašin i u svoje ime građankama i građanima Kolašina i Crne Gore iskreno čestitam 9. maj, Dan Evrope i Dan pobjede, poručio je Vladimir Martinović predsjednik Opštine Kolašin.

On je poručio da taj dan predstavlja priliku da se prisjetimo vrijednosti na kojima je izgrađena ideja Evrope - mira, solidarnosti i zajedništva. Smatra da je to važan datum za cijelu Evropu, jer obilježava kraj Drugog svjetskog rata i pobjedu nad fašizmom, ali i slavi jedinstvo i solidarnost Evrope- naveo je Martinović u obraćanju.

Dodaje da se Opština Kolašin uvijek  ponosila svojim doprinosom pobjedi nad fašizmom koja joj je i omogućila da danas u miru i slobodi može da implementira i njeguje i evropske vrijednosti savremenog doba. 

-Obilježavajući Dan Evrope i Dan pobjede, sjećamo se svih onih koji su dali živote za slobodu i demokratiju....Opština Kolašin je uvijek bila spremna da podrži sve inicijative i projekte koji doprinose osnaživanju evropske perspektive cijele države. Podsjećam da ćemo na jesen biti domaćin sastanka Komiteta regiona EU i Crne Gore, što će biti još jedan korak ka osnaživanju veza između naše države i Evropske unije- poručuje on.

Naglašava da zajedničkim radom i solidarnošću, možemo stvoriti bolju i prosperitetniju budućnost za sve nas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:43