Miloš Mašković / - M.VUJISIć
15/03/2024 u 14:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mašković: Pad podrške u NATO rezultat rada parlamentarne većine koju predvodi Mandić

Funkcioner SD-a Miloš Mašković poručio je da ne čudi pad povjerenja građana Crne Gore u NATO savez za 12 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Ne čude ti podaci kada uzmemo u obzir da su na vlasti, između ostalih, proruske partije, u prvom redu Demokratski front, koje su svojim retrogradnim politikama uticale na to da povjerenje u NATO alijansu opadne, kazao je Mašković.

On je istakao važnost članstva Crne Gore u NATO savezu, kazavši da članstvo, pored bezbjednosnih pitanja, tretira i ekonomski aspekt koji se pozitivno odražava na crnogorsku ekonomiju.

- Sa druge strane, tu imamo Pokret Evropa sad, koji predstavlja slikovit primjer političkih beskičmenjaka koji prećutno podržavaju takvu politiku DF-a radi opstanka na vlasti -  izjavio je Mašković u emisiji "Pressing" na Gradskoj TV.

- Značajan broj građana koji se protivi članstvu u NATO-u svjedoči tome da parlamentarnu većinu zapravo predvodi Andrija Mandić, koji je ovih dana, najavljujući razgovore za rješavanje političke krize u okviru parlamentarne većine, zapravo samo formalno pokazao građanima da je on taj koji upravlja svim procesima - zaključio je Mašković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:28