Хаки Маврић / - фото: ДПС
04/04/2022 u 22:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Маврић: Куповина гласова jе испит за СДТ, ово jе понижавање грађана

О томе ниjе причао само ДПС већ су свjедоци сви грађани Улциња, рекао jе Маврић и констатовао да jе оно што се могло чути на снимку заправо jедан велики покушаj понижавања грађана

Општински одбор ДПС Улцињ одржао jе вечерас ванредну прес конференциjу поводом скандалозног снимка коjи се поjавио у jавности и на коме се чуjе како челници коалициjе „За нови почетак“ организуjу куповину гласова пред понављање избора на jедном гласачком месту у Улцињу, саопштили су из ДПС-а.

- Носилац изборне листе "ДА, за Улцињ и Црну Гору" Хаки Маврић затражио jе овим поводом реакциjу тужилаштва, рекавши да ће ово ће бити први испит за Специjално државно тужилаштво и њихову професионалност. Он jе нагласио да jе сада jасно да jе понављање избора дио изборног инжењеринга, и очаjнички покушаj да коалициjа „За нови почетак“ намакне jедан мандат и промиjени резултат избора у општини Улцињ - истичу из ДПС-а.

Додају да су указивали на велике злоупотребе коjе су пратиле оваj изборни процес, на злоупотребу полициjе у циљу застрашивања грађана и демонстрирање моћи.

- О томе ниjе причао само ДПС већ су свjедоци сви грађани Улциња“, рекао jе Маврић и констатовао да jе оно што се могло чути на снимку заправо jедан велики покушаj понижавања наших грађана, али да „трговци неће успети да купе гласове“ - закључују из Демократске партије социјалиста.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 08:18