/ DNP
26/03/2024 u 15:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medijska hajka protiv Vukićević zbog glasanja PSSE: „Junaci” skriveni iza društvenih mreža

Medijsko politička hajka i prijetnje koje ovih dana dobija Maja Vukićević zbog stava da glasa protiv učlanjenja Kosova u PSSE više govori o "junacima" skrivenim iza društvenih mreža i ništavilu njihovih virtulenih i stvarnih profila, saopštili su iz Demokratske narodne partije (DNP).

- Gotovo da djeluje komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u tužakanju i cinkarenju Maje Vukićević retvitujući i tagujući njen i naš politički stav kako bi polusvijet bez imena i prezimena slao prijetnje i uvrede na njen račun.

Kako su naveli, „prva tužibaba i cinkaroš DPS-a Ivan Vuković, poznat po tome što redovno plače kad mu se uruči poziv iz policije i tužilaštva, odavno je zaslužio da bude tagovan kao pokazni primjer političke uzaludnosti koji i u njegovoj partiji smatraju za stecaj funkcionerskih okolnosti”.

- Ali što očekivati od individue koja  je kao gradonačelnik Podgorice naredio komunalnoj policiji da u ponoćnim satima prekreče bilbord s likom patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, osim da svoju nemoć i frustracije liječi prizemnim etikatiranjem jedne žene - navvode iz DNP-a.

Ðuričković: Vlada i MVP nemaju kontrolu nad kreiranjem vanjske politike Crne Gore

Ističu da im ne pada na pamet da pozivaju tužilaštvo da ispita ima li u devijantnom ponašanju Ivana Vukovića elemenata bića krivičnog djela, jer „znamo da bi se on odmah zaplakao i okačio na tviter cijenu pampers pelena”.

- A Crna Gora ne zaslužuje suze i još ponešto od Ivana Vukovića. Zato njega i sve majomrzce upućujemo i obavještavamo da će Maja Vukićević s velikim zadovoljstvom i    ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE, makar se Ivan Vuković u nastupu političkog delirijuma zauvijek vratio u svoje selo pored Foce i tako lišio Crnu Goru njegove genijalnosti - zaključili su iz DNP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:39