- архива / - НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ
01/04/2022 u 10:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Абазовић да врати мандат, вријеме политичког шибицарења је прошло

Влада националног јединства треба да буде храбра и поштена и да има нулту толеранцију према корупцији, ратном профитерству, лоповлуку, шверцу и криминалу, казао је предсједник ПзП-а

Дритан треба да врати мандат. Криза је сувише озбиљна и дубока и тражи лидере који могу да уједине нацију, поврате повјерење грађана у сопствене могућности, институције и вјеру у будућност. Дритан и његов експерименти са слабом Владом насталом преваром бирача и прекрајањем изборне воље, то нијесу. Напротив, казао је предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић.

- Вријеме политичког шибицарења је прошло. Стање у земљи захтјева одговорност, озбиљност, искуство, патриотизам и велику пожртвованост. Народу треба рећи истину, ма колико она била непријатна и болна, казао је Медојевић.

Додаје да Влада националног јединства треба да буде храбра и поштена и да има нулту толеранцију према корупцији, ратном профитерству, лоповлуку, шверцу и криминалу. 

- Само таква Влада најширег националног консензуса има шансе да проведе овај полупани и опљачкани брод, са посвађаном посадом кроз Сциле и Харибде и олује стварања  новог свјестког поретка - закључује Медпјевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:35