Медојевић / Фото: Иван Петровић Ипе
17/07/2021 u 16:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Да сам премијер Ђоковићу бих дао црногорски пасош и плац

Кривокапић не региструје да му је највећи спортиста планете у Црној Гори, примјећује лидер ПзП-а

Да сам премијер, одмах би Новаку Ђоковићу, његовој супрузи, дјеци, оцу, мајци и браћи дао црногорско држављанство и пасоше и бесплатни плац за кућу гдје год хоће у Црној Гори, казао је лидер ПзП-а Небојша Медојевић. 

Он је додао да би Ђоковићу дао и бесплатне локације за своју тениску академију и пуну подршку за организацију тениских турнира у Црној Гори.

- Он је највећи спортиста свих времена. Ултимативни Бог тениса, после тријумфа на Вимблдону, долази у Црну Гору. На Свети Стефан, у Будву и Херцег Нови. То би у свакој земљи на свијету била топ вијест. Сви државници, градоначелници и медији би се отимали за секунд времена највећег спортисте свијета. Новак је свој однос према земљи својих предака, својих коријена показивао више пута. Од свих гламурозних дестинација свијета он је за своје вјенчање изабрао Црну Гору и Свети Стефан- подсјећа Медојевић. 

Медојевић је казао да премијер Здравко Кривокапић, вјероватно ни физичко радио у школи, али зато иде на отварање Олимпијских игара у Токију и не региструје да му је највећи спортиста планете у Црној Гори.

- Ако је већ Новак васпитаван од својих родитеља да је Црна Гора и његова држава, зашто ми не би рекли да је и Новак Ђоковић и његова породица наши. Зашто и ми не би били поносни да је један од нас, поријеклом из Јасенова поља, најбољи спортиста свијета свих времена? Ја сам поносан и сваки његов успјех доживљавам и као успјех Црне Горе и Црногораца. Лично, Новак ми враћа изгубљени осјећај о витешким, храбрим, поносним, непобједивим Црногорцима са Царевог Лаза, Вучјег Дола, Граховца, Чева и Мојковац. Само још да пусти бркове и обуче црногорску ношњу. Само јако. Освоји злато у Токију. Црна Гора је званично још у рату са Јапаном- поручио је Медојевић српском тенисеру. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 16:48