/ Небојша Медојевић
06/10/2021 u 09:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: ДПС је канцер у друштвеном, државном и политичком организму Црне Горе

Доказа има довољно, а када сви виде да са државом нема шале и да је народ бирао власт да служи њима, а не мафији, појавиће се велики број заштићених свједока и свједока сарадника, који ће за блажу казну „пропјевати” о злодјелима шефова

Предсједник "Покрета за промјене" Небојша Медојевић саопштио је да Мило Ђукановић, предсједник државе, је током своје 30-огодишње владавине приватизовао "националну имовину, инфицирао корупцијом институције система и разорио морал нације".

- Поштење, рад, породица, знање, патриотизам су постале друштвено неприхватљиве вриједности, а склоност криминалу и корупцији пожељан облик понашања. ДПС је опасан канцер у друштвеном, државном и политичком организму Црне Горе. Канцер треба хируршким путем уклонити из нашег организма, ако желимо да Црна Гора преживи.Зато су нам потребне брзе, радикалне и ефикасне акције- навео је Медојевић.

Како је казао, ванредно стање, суспензија закона које је "мафија усвајала да би их штитили и хапшења водећих чланова мафије".

- Доказа има довољно, а када сви виде да са државом нема шале и да је народ бирао власт да служи њима, а не мафији, појавиће се велики број заштићених свједока и свједока сарадника, који ће за блажу казну „пропјевати” о злодјелима шефова. Изгубљено је драгоцјено вријеме после пада ДПС-а са власти. Ђукановић је добио годину дана да уништи доказе, пребаци свој новац и имовину ван земље, прода имовину, сакрије власништво, склони документацију- истакао је Медојевић. 

Сматра да Црна Гора и канцер ДПС не могу обоје преживјети.

- Ја навијам за Црну Гору! Са ДПС мафијом се не преговара! Нема кохабитације са ДПС мафијом! ДПС мафија је побијеђена на изборима, и народ од нас тражи њену демонтажу! Је ли опасно? Јесте! Мора ли се? мора! Ми или Он!- закључио је Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 11:59