Небојша Медојевић / - Небојша Медојевић
18/09/2021 u 11:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: ДПС треба забранити

ДПС дувански и нарко-картел постао jе дио транснационалних глобалних мрежа организованог криминала, са везама са наjмоћниjим терористичким организациjама свиjета - ФАРЦ, Ал Каида и ИСИС - каже Медојевић

Последњи догађаjи на Цетињу су само jош jедном показали и доказали колико jе била оправдана и сврсисходна моjа инициjатива о забрани рада ДПС-а, каже Небојша Медојевић, лидер ПзП-а.

- ДПС jе годинама био политичко крило наjвећег шверцерског картела цигарета и дроге у Европи. Постали су предмет пажње наjвећих свjетских безбjедносних агенциjа као безбjедносна приjетња виталним националним интересима САД, Велике Британиjе и ЕУ.

ДПС дувански и нарко-картел постао jе дио транснационалних глобалних мрежа организованог криминала, са везама са наjмоћниjим терористичким организациjама свиjета - ФАРЦ, Ал Каида и ИСИС - каже Медојевић.

ДПС влада jе, како каже лидер ПзП-а, продавала оружjе ИСИС, прала новац мафиjе и финансирала тероризам.

- Покушаjем државног пуча на Цетињу ДПС се jасно сврстао у екстремистичке и терористичке организациjе, коjе своjе политичке и идеолошке циљеве постижу масовним кршењем људских права и слобода и насиљем.

Спречавање вjерског обреда наjвишег ранга канонскоj Цркви, под приjетњом насиљем jе акт коjи ДПС делегетимише као демократску партиjу и самим тим стичу се сви Уставом и законима прописани услови да се ДПС забрани као политичка партиjа.

Црна Гора и ДПС не могу преживjети заjедно. Jа навиjам за Црну Гору - каже Медоjевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 09:50