Pres Medojevica oko sverca cigareta, Nebojsa Medojevic / PRES MEDOJEVICA OKO SVERCA CIGARETA - IVAN PETROVIC-IPE
23/06/2022 u 09:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Država nije igračka, vrijeme je da odstupite i podnesete ostavke

- Vi jednostavno ne znate da vodite državu kroz jednu od najvećih globalnih kriza!!! Izljubite se lijepo, popijte po čašu šampanjca i razlaz.Volio bih da ste vlada mojih neprijatelja! - dodao je on

Vlada političkih ostataka nije donijela odluku o zabrani izvoza i ograničavanju cijena pelete i ogrevnog drveta, poručio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

- Cijena tone peleta će otići na preko 400 eura po toni! Tražnja iz Italije i zemalja okruženja je ogromna! Morate zabraniti izvoz i ograničiti cijenu ogrevnog drveta i peleta! Ukoliko to ne uradite, narod će ili masovno ići u nelegalnu sječu ogrevnog drveta ili će se grijati na struju i praviti račune za struju koje neće plaćati. Imaćete porast devastacija šuma i nelegalne sječe i porast opterećenja na Elektroprivredu u uslovima rekordnih uvoznih cijena struje i ugrožavanje zdravlja porodica koje se ne mogu snaći - naglasio je on.

Medojević je istakao da država nije igračka, te "da je vrijeme da odstupite i podnesete ostavke! probali ste, slikali ste se kao premijer i ministri. ostvarili vase dječacke snove."

- Vi jednostavno ne znate da vodite državu kroz jednu od najvećih globalnih kriza!!! Izljubite se lijepo, popijte po čašu šampanjca i razlaz.Volio bih da ste vlada mojih neprijatelja! - dodao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:20