Nebojša Medojević / - Фото: Н1
10/08/2022 u 11:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Đukanović će kao njegov idol kralj Nikola pobjeći iz zemlje sa opljačkanim blagom

Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Đukanovića, kazao je Medojević

Đukanović je svjestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cijenu kod stranih mentora i obezbjedi imunitet od krivičnog gonjenja. spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević gostujući na TV Hepi.

Đukanović je napisao oproštajno pismo, svjestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje , ksenofobije i satanizma ima sve manju podršku normalnih i umjerenih birača DPS.  Niko đukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača, dodao je Medojević.

- Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Đukanovića. Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i “suverenisti” i sprema svoj odlazak iz zemlje. Pare su već vani, brat mu je u Švajcarskoj, sestra u Beogradu - ističe lider PzP-a.

Kao i njegov idol kralj Nikola pobjećiće iz zemlje sa opljačkanim blagom, zaključio je Medojević u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 14:25