/ FOTO: -IVAN PETROVIC-IPE
24/06/2022 u 15:47 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Kada se ubije policajac, ubijena je država

Ja da sam Premijer, pucanj u svakog policajca bio bi tretiran kao pucanj u svakog nevinog građanina i u državu Crnu Goru, navodi on

Još jedna velika sramota policije i još jedno “samoubistvo iz zasjede”, smatra  Nebojša Medojević predsjednik PzP.

-Kada režim ubija, nema krivih.  KALAČ, ŠĆEKIĆ, ELEZOVIĆ…. Svaka policija na svijetu se zasniva na međusobnoj solidarnosti. Kada se ubije policajac, ubijena je država. Kakva je ovo poruka za ostale policajce, tužioce, sudije? Ako radite svoj posao i krenete protiv mafije, pobićemo vas. Ja da sam Premijer, pucanj u svakog policajca bio bi tretiran kao pucanj u svakog nevinog građanina i u državu Crnu Goru. Prevrnuli bi i zemlju i nebo da otkrijemo nalogodavce i ubice- navodi on.

Medojeić dodaje:"Elezović je strijeljan jer je otkrio prljave policajce koji su prešli na drugu stranu. Njegova likvidacija nije bila moguća bez učešća njegovih “kolega” sa službenim značkama koji su postali plaćenici mafije":

-Posebno zabrinjava ćutanje Premijera pripravnika koji je iz Ulcinja i koji odlično zna o čemu se radi. Kako objasniti ćutanje i njegovih najbližih rođaka, visokih funkcionera DPS koji znaju da ja pričam istinu. Rudolf Elezović je ubijen još jednom. Iskreno saučešće njegovoj porodici. Crna Gora je privatna država u vlasništvu mafije, a tužilaštvo je zarobljeno i uškopljeno i nemoćno da se suprotstavi DPS mafiji- smatra Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:20