/ foto: ivan petrović
29/01/2023 u 12:05 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Na crnoj sam listi Ambasade SAD

Kako je naveo, isto bi uradio za svakog građanina ove države, bio on Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Albanac, Hrvat, Rom, Eskim..

Predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, saopštio je da je stavljen na crnu listu Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

- Stavljen sam na crnu listu Ambasade SAD jer sam, kao Crnogorac, suverenista i euroatlantista, branio ustavno pravo Srba Strahinje Bulajića i Mića Đukanovića da Srbin bude gradonačelnik Nikšića na osnovu izborne volje građana! To im je tada osporavala Pozitivna Crna Gora, a glavni antisrpski jurišnik bio je Dritan Abazović, koji je i bio glavni autor čuvene platforme, koja je pisana preko Okeana- istakao je Medojević.

Kako je naveo, isto bi uradio za svakog građanina ove države, bio on Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Albanac, Hrvat, Rom, Eskim...

- Ako ne poštuješ sebe i svoju državu, neće te poštovati ni drugi. Uvijek za saradnju sa velikim silama. Nikad sluga i rob. Tada sam im javno razotkrio visokog operativca CIA, nažalost isto Srbina. Čuvao sam pravo, čast i dostojanstvo države Crne Gore- zaključio je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. mart 2023 17:04