Медојевић  / Фото: Срђан Бољевић
20/06/2021 u 12:12 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Не бих гласао за резолуцију о Сребреници

Нисам могао да дижем руку, а спуштам главу, а ја од почетка не подржавам ову Владу и био сам доста усамљен, казао је лидер ПзП-а

Лидер Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић саопштио је да, кад би био посланик, гласао би против Резолуције о Сребреници. 

Он је то казао током Фејсбук полемике на његовом званичном профилу, гдје га је један од корисника ове друштвене мреже упитао уз ироничан коментар "Роде, како си гласао за резолуцију? Уздржано, је ли? 

На то му је Медојевић одговорио да је поднио оставку на функцију посланика.

-  А да сам био посланик гласао бих против. Нисам могао да дижем руку, а спуштам главу. Ја од почетка не подржавам ову Владу, а био сам доста усамљен- написао је Медојевић. 

Медојевић је, подсјетимо, протекле седмице поднио оставку на посланичку функцију.

Тада је казао да је био у праву када је прије пола године рекао да је нова Влада опасни експеримент, који ће увести државу у кризу и да не одражава политичку вољу грађана.

- Показало се да ово није Влада реформи. Ако за шест мјесеци нису показали резултате, неће их ни показати. Циљ Владе је уништење ДФ-а. Владом владају тајни центри моћи- казао тада је Медојевић. 

Лидер ПзП-а у својим јавним наступима често критикује премијера Здравка Кривокапића и министра финансија Милојка Спајића. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 20:55