НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ / - НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ
16/03/2022 u 14:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Није вријеме за експерименте, потребна је Влада националног јединства

- Друга прича је програм подршке грађанима у зони сиромаштва. Ту има много озбиљнијих потреба за људе од горива. Од хране, минималних пакета бесплатне струје, љекова, бесплатног превоза итд. Али о томе Спајић тек нема појма - навео је он.

Субвенције треба дати приватним компанијама које се баве увозом и прометом нафтних деривата. Цијене треба да се замрзну, а увећане трошкове приватних компанија због евентуалних повећања берзанских цијена, ће покрити држава из буџета, поручио је лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић.

Како је нагласио није вријеме за експерименте.

 - Треба тежити једноставним и ефикасним решењима. Немогуће је, компликовано и неефикасно субвенције давати потрошачима на основу кубикажа аутомобила. Државни органи задужени за то били би затрпани рачунима грађана и захтјевима за субвенције. Друга прича је програм подршке грађанима у зони сиромаштва. Ту има много озбиљнијих потреба за људе од горива. Од хране, минималних пакета бесплатне струје, љекова, бесплатног превоза итд. Али о томе Спајић тек нема појма - навео је он.

Медојевић је нагласио да је потребна Влада националног јединства која ће радити у интересу грађана и спасавати биолошку и економску супстанцу државе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:09