Nebojša Medojević / - FB
19/08/2022 u 20:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević pozvao Abazovića da podnese ostavku i proglasi vanredno stanje

Ako premijer kaže da DPS, Konjević, Bošković, BEMAX, Lazović stoje iza šverca cigareta i kokaina i prijete destabilizaciji države onda je jedino logično da uvede vanredno stanje i proglasi opštu borbu protiv mafije.

Lider POreta za promjene(PZP) Nebojša Medojević pozvao je premijera Dritana Abazovića da podnese ostavku, uvede vanredno stanje i proglasi opštu borbu protiv mafije.

"Ako premijer kaže u Parlamentu da DPS, Raško Konjević, Peđa Bošković, BEMAX, Zoran Lazović stoje iza šverca cigareta i kokaina i prijete destabilizaciji Crne Gore onda je jedino logično da Premijer pozove lidere parlamentarnih stranaka na koje DPS i mafija nemaju uticaj i da uvede vanredno stanje i proglasi opstu borbu protiv mafije", napisao je Medojević na društvenim mrežama.

Nažalost, slučajni Premijer Abazović nije iskazao spremnost da se suoči sa mafijom i DPS i odbio je moj predlog za uvođenje vanrednog stanja, naveo je lider PZP-a.

"Dritan misli da se protiv mafije moze boriti parolama i baklavama. Podnesi ostavku. Nijesi ti dorastao ovim problemima. Država nije igračka. Sa mafijom nema dojaloga!!’, poručio je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 17:46