/ IVAN PETROVIC-IPE
30/11/2021 u 12:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић позвао и Абазовића на ТВ дуел

Поводом тога што је минстар финансија Милојко Спајић одбио да дође на ТВ дуел како би причали о плану Европа сад Медојевић је казао да је " то ради већ други пут"

Предсједник Покрета за промјене (ПзП) позвао је потпредсједника Владе Дритана Абазовића на ТВ дуел. Како је навео на конференцији за медије Медојевић, том приликом би  укрстили аргументе о резултатима које је извршна власт остварила у борби против организованог криминала и корупције.

- Мислим да Влада није урадила ништа на том пољу. Прво се ухапсе неки људи, па се пусте послије неколико дана и то се представља као озбиљна борба против организованог криминала- казао је Медојевић.

Поводом тога што је минстар финансија Милојко Спајић одбио да дође на ТВ дуел како би причали о плану Европа сад Медојевић је казао да је " то ради већ други пут и то показује да програм Европа сад представља само обичну маркетиншку политичку флоскулу".

-Проблем са тим планом је да се популистичким мјерама покушавају добити бирачи. Нема тога ко неће прихватити повећање зарада. Али, озбиљни државници морају да воде рачуна да та понуда буде одржива а не да уруши јавне финансије- сматра Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:03