Medojević / Foto: N1
16/07/2022 u 10:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Sve fotelje uzeše sektaši za koje niko nije glasao

DF je jedina politička grupacija koja se zalaže za diskontinuitet sa 75 godina totalitarizma, kazao je on

Dok čitavo vrijeme ide kampanja da se Demokratski front (DF) bori za fotelje, sve fotelje uzeše sektaši za koje niko nije glasao, poručio je danas lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević. 

- DF je jedina politička grupacija koja se zalaže za diskontinuitet sa 75 godina totalitarizma. Današnji fašisti najglasniji su u borbi protiv fašizma 30-ih godina prošlog vijeka, ali ćute na fašizam danas, 2021 godine. Fašizam našeg vremena je vladavina manjine koja je lojalna globalnim bankarskim fašistima. Oni kontrolišu kapital, medije, formiraju Vladu, kontrolišu bezbjednosne službe, vojskui diplomatiju. I tamo ne smije biti onih koji drugačije misle, njihovih političkih protivnika, a posebno ne Srba koji neće da budu antisrbi i Crnogoraca koji nijesu antisrbi. I sasvim je prirodno što novi fašisti promovišu bivši komunizam, Tita, Goli otok, ubijanje neistomišljenika bez suda i suđenja. I fašizam i komunizam su se zasnivani na totalitarizmu i nasilju i demokratija i sloboda su im smrtni neprijatelji- kazao je on. 

Prema njegovim riječima, za nametanje novog fašizma potrebna je i medijska mašinerija, ojačana, kako kaže, takozvanim agentima od uticaja.

- Ili kako se to moderno kaže, NVO analitičarima. Demokratija i slobodno izražena volja građana na izborima je za njih neprihvatljiva. Sloboda i demokratija, suverenost građanina, interesi građana, države, tradicionalni sistem vrijednosti, snažna domaća ekonomija, vladavina prava, samodovoljnost u hrani i energiji, snažna vojska, patriotizam, sloboda mišljenja, sloboda vjere i socijalna pravda- kazao je Medojević. 

On smatra da je Crna Gora uvijek bila podijeljena između prodanih duša, izdajnika, sluga okupatora i slobodoljubivih patriota.

- Smrt globalnom bankarskom fašizmu, sloboda građanima, narodima i državama svijeta. Samo jako. Sloboda ili ništa poručio je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:32