Небојша Медојевић
07/04/2022 u 09:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: У Црној Гори кад ти треба кокаин, ти се обратиш у Врховни суд

Дјеца раде, а родитељи их штите, казао је он

У Црној Гори кад ти треба кокаин, ти се одмах обратиш у Врховни суд и Врховно државно тужилаштво, казао је данас лидер ПзП-а и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић. 

Милош Меденица још увијек није позван у полицију: Нема стреса ни беса кад пуна је кеса

- Дјеца раде, а родитељи их штите. Сигурица. Kад би Ескобар Пабло могао да види како дјеца судија и тужилаца ваљају робу? А ЕУ и САД их штите. Све наопако- истакао је Медојевић. 

Додао је да много знаних и незнаних људи ових дана виде да је био у праву.

- Неријетко се чде и питају како то да ме мој народ већински не прихвата и не подржава на своју штету. То је културна ментална матрица мог народа. Не воле горку истину о себи. Дража им је слатка лаж. Склони смо корупцији, лажавинама, криминалу и штету. Ја се борим и против менталитета нашег народа и наслеђа. Страх од власти и страх од промјена спречава да земља буде демократска, правна и економски просперитетна. Хуље, лопови, преваранти, сјецикесе, лажови и шверцери добијају подршку мог народа. Реформатори и патриоте су и мањини. Ја то знам одавно. Али све док постоји макар један Црногорац који сања нормалну, демократски правну, праведну и економски развијену Црну Гору ја ћу се обраћати њему и борити се. Нема повлацења. Нема предаје. Слобода или ништа- поручио је Медојевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

22. april 2024 05:30