Kuća Milojka Spajića u Kotoru / - PZP
14/01/2023 u 10:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: U Spajićevoj vili u Kotoru dogovarano miniranje Lekićeve vlade

Ovo je samo bilo uvodno formiranje duvanske koalcije između URA i Evrope sad, i još jedan očajnički pokušaj da spriječe DF da na sljedećim izborima bude ubjedljivo najjača politička grupacija, kazao je Medojević

Više domaćih i međunarodnih izvora mi je potvrdilo informaciju da se u Spajićevoj vili u Kotoru (Muo) dogovaralo miniranje forkiranja 44. Vlade i nova koalicija URA i Evrope sad, kazao je Nebojša Medojević, lider Pzp-a.

- Duvanska mafija koja na platnom spisku drži Abazovića i Spajića naredila je da se 44. Vlada ne formira, jer su njihove procjene da bi ulazak DF-a u Vladu i koordinacija reformi u sektoru bezbjednosti ugrozila njihove interese, zaustavila šverc i osnažila glavnog specijalnog tužioca Novovića u intenziviranju borbe protiv mafije.

Ovo je samo bilo uvodno formiranje duvanske koalcije između URA i Evrope sad, i još jedan očajnički pokušaj da spriječe DF da na sledećim izborima bude ubjedljivo najjača politička grupacija, što bi značilo da bi DF bio ključni segment nove Vlade i da bi se temeljne reforme, konačno sprovele - kazao je lider PzP-a.

Ističe da ovu duvansku koalciju podržavaju i neke strane službe i strukture koje žele da nastave kolonijalnu dominaciju i da vide samo svoje sluge i poslušnike u Vladi.

- Nije isključeno da duvanska mafija uz pomoć nekih stranih službi u ovu duvansku koaliciju vrbuje i još neke partije i pojedince, u paničnom strahu od sve snažnijeg DF-a i sve izvjesnijih radikalnih reformi i formiranja prve suverene, samostalne i patriotske Vlade na koju strani faktor i duvanska mafija neće imati uticaj - istakao je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:40