Медојевић / -Фото: Н1
20/08/2021 u 13:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић забринут: Удариће брат на брата због Сороша и Рокфелера

Погледајте Авганистан и помислите да и наша Црна Гора може бити исто таква трагедија, поручује лидер ПзП-а

Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић поручио је данас да Црна Гора не смије више никад бити дио прикривених операција страних служби.

- Прича о трагедији народа Авганистана је прича о злоупотребама обавјештајних служби великих сила од стране глобалне дубоке државе и банкарских фашиста. Злоупотреба националних, а посебно вјерских осјећања и побуда у геостратешке сврхе и ширење личне моћи је специјалност глобалних банкарских фашиста. Ислам не проповиједа насиље, злочине, тероризам и убијање невиних људи. То не проповиједа ниједна религија. То проповиједају само глобални банкарски фашисти. Исламски тероризам и прва глобална терористичка мрежа Ал Kаида је настала као дио црних прикривених операција ЦИА. То су већ сада ноторне чињенице - казао је Медојевић.

Према његовим ријечима талибани и муџахедини су формирани и злоупотребљавани од стране глобалних моћника у зависности од тренутних потреба и интереса глобалних банкарских фашиста.

- Ратовали су сви против свих. Разарали несрећну земљу, терорисали недужни народ деценијама. Kорупција међународних представника, намјештене војне јавне набавке, богаћење домаћих и страних доносиоца одлука, експлозија производње хероина, перманетно терористички и герилски напади, отмице, атентати постали су свакодневица ове несрећне државе. Ми можемо много да научимо, (ако то желимо) из судбине овог несрећног народа и државе - рекао је Медојевић.

Нагласио је да Црна Гора не смије никад више бити дио црних операција страних служби.

- Бивши Амбасадор САД-а Вилијам Монтгомери је све објаснио, како је ЦИА била ангажована да спашава Ђукановића и да штити његов криминал са шверцом. Помиримо се. Окренимо се договору о нашој заједничкој кући Црној Гори која је опљачкана, разорена, порушена, са укућанима који се кољу због интереса других. Само ми имамо интерес да Црна Гора буде демократска, помирена, правна , уређена држава са економијом која функционише нормално. Само ми имамо интерес да чувамо мир и стабилност земље, очистимо полицију, АНБ, тужилаштво, судове од корумпираних скотова и плаћеника бившег режима. Само ми имамо интерес да Црна Гора ради и да производи, да се граде фабрике, путеви, пруге, школе, болнице, аеродроми - истакао је Медојевић.

Одбацимо, каже он, све ове који служе глобалној дубокој држави и банкарским фашистима, јер они не мисле добро Црној Гори.

- Црна Гора се мора окренути себи и тражити нове путеве слоге и јединства. Сва права свима. Нема дискриминације. Слобода или ништа! Демократски фронт вам показује пут којим треба ићи. Давно је наш народ рекао – У се и у своје кљусе. Туђа рука, свраб не чеше. Амбасаде су пријатељи али раде за своје државе и народе. Црна Гора има само нас, њене грађане. Има нас јако мало. Огромни ризици и изазови су испред нас. Глобални банкарски фашисти су спремни да изазову нову свјетску катастрофу - истиче Медојевић.

Према његовој оцјени пандемија короне је само проба.

- Слободарски свијет се буди. Људи су ипак јачи од нељуди и монструма којима је само моћ важна. Све већи број људи се буни и устаје против ових болесних намјера Ротшилда и дружине. Нажалост и ова Влада је под контролом глобалне дубоке државе и од ње не можемо очекивати отпор и патриотизам. Све разлике између нас су толико мале и небитне у поређењу са опасностима које нас све заједно вребају. Црна Гора је увијек била дио слободарског свијета у борби против силе, неправде и фашизма. Глобални банкарски фашизам је наш заједнички непријатељ. Погледајте Авганистан и помислите да и наша Црна Гора може бити исто таква трагедија. Брат на брата, комшија на комшију, кум на кума због интереса Ротшилда , Рокфелера и Сороша. Постоји и други пут. Пут слоге, јединства, реформи, моралне, политичке, економске основе порушене и разорене земље. Ми то можемо. Ако хоћемо. Ако нећемо, одлично. Платићемо цијену погрешних избора. Kад буде свима јасно, биће касно - закључио је Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 11:25