FOTO: GP Nova ljevica Saša Mijović / - NIKOLIC B. DRAGAN
09/06/2023 u 20:07 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijović: GP Nova Ljevica se stavlja na raspolaganje prijateljima iz SDP-a

Dodaje da "njihov program donosi realna i ostvariva rješenja za budućnost Crne Gore

U nedjelju je pred nama još jedan važan trenutak u kojem građani Crne Gore moraju donijeti odluku koja će oblikovati našu budućnost.i zato se Građanski pokret Nova Ljevica koji je predan ovom cilju se stavlja na raspolaganje svojim prijateljima iz SDP-a, kako bi zajedno ostvarili što bolji rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima. To je poručio Saša Mijovićpredsjednik GP Nova ljevica.

-U ovom ključnom trenutku za našu zemlju, trebamo hrabru i odanu političku snagu koja će se nepokolebljivo boriti za Crnu Goru. Lista koja se jedina pokazuje kao logičan odabir i snaga koja garantuje stabilnost i prosperitet je lista broj 12, “SDP – Za našu kuću”.  Njihova privrženost našoj zemlji bila je vidljiva kroz odluku da samostalno nastupe na ovim izborima, ali i kroz dosljednost koju su pokazali u najtežim vremenima. navodi Mijović.

Dodaje da "njihov program donosi realna i ostvariva rješenja za budućnost Crne Gore. Posebno su istakli projekte izgradnje stanova za podstanarske porodice i omogućavanje besplatnog vrtića za svu djecu".

-Ovi projekti će direktno poboljšati kvalitet života mnogih građana i pružiti podršku onima koji su budućnost naše zemlje.Glas za listu pod rednim brojem 12 je važan korak prema uređenoj, stabilnoj i prosperitetnoj Crnoj Gori koju svi želimo. Zato u nedelju svi za SDP, svi “Za našu kuću”, svi za Crnu Goru, svi za broj 12. Živjela i neka nam je vječna Crna Gora- zaključuje Mijović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:01