ГП Нова љевица Саша Мијовић / - NIKOLIC B. DRAGAN +382 63 495 8
16/09/2021 u 14:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мијовић позива УРА да сруши Владу

- Урадите то ви, онако мушки, не чекајте да вас Демократе и ДФ почисте, а народ презре - наводи он

Грађански покрет “Нова љевица” позива ГП УРА да сруши Владу и сматра да уколико то не уради, неминовно слиједи њен нестанак са политичке сцене Црне Горе.

-Након бројних одћуткивања, оправдавања поступака коалиционих партнера са којима се нијесу слагали, бар већински дио УРА-е, последњи је тренутак да стану иза програмских принципа партије и Црне Горе, грађанске Црне Горе. Урадите то ви, онако мушки, не чекајте да вас Демократе и ДФ почисте, а народ презре. Одважите се и донесите одлуку. То вам је једини политички и људски спас. Последњим одлукама њихових коалиционих партнера са којима врше власт, а без њиховог учешћа, надамо се да су схватили какву су им судбину намијенили и колико их озбиљно доживљавају. Без њиховог присуства њихови коалициони партнери руше све оно што је УРА поставила као услов за формирање Владе и као црвену линију која се не смије прећи - поручио је лидер Нове љевице Саша Мијовић.

Како је навео, схватају да је пред УРА-ом тешка одлука, останак у оваквој неграђанској, Вучићевој, нецрногорској коалицији који, према Мијовићу, поништавају све оно што су њихови програмски принципи и циљеви, док излазак значи такође ризик од нестанка због свега до сада урађеног и аминованог.

 - У сваком случају, ми смо увијек за принципе, па то препоручујемо и њима. Не сумњамо да ће то и грађани знати и умјети да препознају. Па и да опросте досадашње грешке. Последњи је тренутак да покажу да имају храбрости и мудрости да то ураде, да ставе Црну Гору на прво мјесто, испред фотеља, испред свега - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:04