Zoran Mikić / - URA
20/08/2022 u 02:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mikić: Smjenu Vlade dogovorili Đukanović i Bečić, neka im je srećno

Kolege iz Demokrata su ponešeni mržnjom prema URI i njenom lideru glasale onako kako su žele organizovane kriminalne grupe, neformalni centri moći što nas vodi u produbljivanje podjela, mržnju i ekstremizam

Izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić ocijenio je rano jutros da je sinoćnja smjena Vlade premijera Dritana Abazovića plod dogovora lidera Demokratske partije socijalista(DPS) Mila Đukanovića i Demokratske Crne Gore Alekse Bečića.

"Sve sto se desilo direktno je plod dogovora predsjednika DPS-a Mila Đukanovića i predsjednika Demokrata Alekse Bečića, što je u politici legitimno ali je važno da građani to znaju", saopštio je Zoran Mikić nakon sjednice Skupštine.

On je kazao, što će se dalje događati - zavisi od većine koju su sinoć u parlamentu "formirale Demokrate i DPS".

"Što se nas tiče imamo samo jednu poruku - neka je srećno u oba doma. Umjesto da glasaju za nastavak borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije na visokom nivou, za nastavak započetih reformi, za nastavak borbe za vladavinu prava i pravnu državu, kolege iz Demokrata su ponešeni mržnjom koju osjećaju prema URI i njenom lideru odlučile da glasaju onako kako su priželjkivale organizovane kriminalne grupe, neformalni centri moći sto nas opet vodi u produbljivanje podjela, mrznju i ekstremizam", kazao je Mikić.

On je poručio da svako nosi odgovornost za svoje postupke.

"Građani će znati da cijene postupke onih koji su izvođači planova o rušenju 43. Vlade koji su skovani u hotelu Podgorica i onom nelegalnom soliteru pored njega", naveo je Mikić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:54