/ FOTO: PRAVA CG
08/08/2022 u 13:47 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milačić: Bulajić napustio SNP, imenovan za prvog čovjeka Prave CG u Nikšiću

Napuštam SNP jer je iznevjerila izbornu volju građana od 30. avgusta 2020. godine, i što je još gore, vratila Mila Đukanovića na vlast, naveo je Bulajić

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić na danas održanom sastanku imenovao je uglednog Nikšićanina Tomislava Bulajića, koji je napustio SNP i odlučio da pristupi Pravoj Crnoj Gori. za prvog čovjeka odbora Prave Crne Gore u Nikšiću.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić poželio je dobrodošlicu Bulajiću i kazao:

„Čast nam je što će Pravu Crnu Goru u Nikšiću predstavljati vrijedan i ugledan čovjek kao što je gospodin Bulajić. Čovjek koji se hrabro i javno usprotivio izdaji SNP-a i snažno stao na stranu narodne volje od tridesetog avgusta. Nastavaljamo intezivan rad na razvoju Prave Crne Gore. Imenovao sam gospodina Tomislava Bulajića za prvog čovjeka odbora u Nikšiću uvjeren da će svojim ugledom, radom i zalaganjem doprinijeti razvoju Prave Crne Gore u tom gradu, ali i šire. Ponosan sam što ovakvi ljudi pristupaju Pravoj Crnoj Gori i što prepoznaju iskrenost i doslednost naše politike", kazao je Milačić.

„Napuštam Socijalističku narodnu partiju jer je iznevjerila izbornu volju građana od 30. avgusta 2020. godine, i što je još gore, vratila Mila Đukanovića na vlast. Pravoj Crnoj Gori pristupam zbog toga što ima izvorne principe i asocira me na staru patrijarhalnu i izvornu Crnu Goru. U duhu novog vremena Prava Crna Gora štiti Crnu Goru i želi joj napredak, brani čast, dostojansto kao i demokratske i evropske standarde od nasrtaja lažnog patriotizma.Pristupajući Pravoj branim čast i dostojanstvo crnogorsko-srpskog stanovništva koje je stvaralo Crnu Goru i ugradilo se u njene temelje uz puno uvažavanje svih drugih naroda na evropski i demokratski način.Zahvaljujem se gospodinu Milačiću na ukazanom povjerenju te ističem da ćemo od sada zajedno raditi u korist svih građana Nikšića", kazao je Bulajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:22