/ - МАРКО МИЛАЧИЋ
20/06/2022 u 12:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: ДПС ће на изборима у Подгорици доживјети дебакл

Како је навео, од 30. августа Права Црна Гора је показала да је у сваком тренутку, и ја сам бескрајно поносан на то, држала ријеч. На сваком мјесту и у сваком тренутку

Права Црна Гора, настављајући интезиван теренски рад, одржала је састанак мјесног одбора Златица, којим је предсједавао лидер партије Марко Милачић.

- Данас у Подгорици и читавој Црној Гори водимо можда и тежу и опаснију борбу него чак и у неким годинама прије 30. августа. Зато што данас бранимо једну велику историјску побједу, а када је ријеч о свакој побједи и о сваком великом подухвату неког народа, неког друштва, оно мора да се брани. Зато што се такве побједе и таква достигнућа највише нападају и највише отимају. Дакле, данас опет насрћу на наше светиње. Зато је и наша борба данас много већа- казао је Милачић, поред осталог.

Како је навео, од 30. августа Права Црна Гора је показала да је у сваком тренутку, и ја сам бескрајно поносан на то, држала ријеч. На сваком мјесту и у сваком тренутку.

- Када је било тешко знали смо да трпимо, али смо показали да до краја остајемо вјерни идеји праве, исконске, Његошеве, али истовремено модерне, просперитетне, демократске Црне Горе. Права Црна Гора ће као и до сада бити партија људи који дубоко вјерују у своје идеале. Политичка партија принципијелности. Цивилизована, достојанствена, модерна, која жели просперитетну, развијену Црну Гору, повезану са свима, али истовремено Црну Гору која се неће одрицати својих коријена, своје традиције, градећи мостове са свима на свијету, али Црне Горе која ће прије свега градити најбоље односе са нашом браћом, традиционалним партнерима.  У Подгорици нас очекује жестока борба. У Подгорици, гдје су они сконцентрисали скоро све своје преостале снаге. То је битка у којој ћемо без дилеме до ногу потући ДПС Мила Ђукановића, Ивана Вуковића и сличних. Права Црна Гора ће томе дати и даје свој пуни допринос. Били избори у октобру или који мјесец касније, ништа их неће политички спасити. Неће ни овај бестидни, преварантски покушај да одвоје Зету од Подгорице, а не би ме чудило да опет припоје Тузи Подгорици. ДПС ће на изборима у Подгорици доживјети дебакл- навео је Милачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 15:16