Марко Милачић / -фото: Права Црна Гора
29/04/2022 u 12:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачићева партија: СНП и УРА желе да у Подгорици продуже мандат Вуковићу

Желе да се својски потруде и да уз подршку ДПС-а одложе изборе "у једној неуставној представи квази-скупштине", кажу из Праве Црне Горе

Права Црна Гора тврди да СНП и УРА желе да продуже мандат градоначелнику Подгорице Ивану Вуковићу, који је и потпредсједник ДПС-а.

Како јсу казали из ове партије, СНП и УРА желе да се својски потруде и да уз подршку ДПС-а одложе изборе "у једној неуставној представи квази-скупштине".

- Дозволити ДПС-у да у Подгорици влада пола године дуже него што је законом предвиђено, не може се здраворазумски објаснити, па се јасно поставља питање: Чему покушај лажи и обмане да ово није “дил” са ДПС-ом? Скандалозно гажење Устава и закона од декларативних првобраниоца истих, очигледно им се осладило, па сада настављају да хаотично врше правно насиље. Нећемо дозволити да беспризорно обмањујете грађане. Нећемо дозволити да гушите бирачко право грађана Подгорице. Права Црна Гора ће бити брана анитуставном дјеловању и бићемо уз грађане, као што смо од самог почетка. Ова самозвана већина боји се суда народа јер након свих политичких дешавања знају одлично колико их народ подржава, посебно у Подгорици. Зато и бјеже од суда грађана, који су једини носиоци власти у овој држави. Зато ће чак и дозволити, неуставно, да се продужи владавина ДПС-а у више општина, нарочито у Главном граду. Јер како другачије објаснити грађанима да им не дозвољавате да сруше последње остатке једног режима који је уништио све чега се дотакао. Не интересује ову самозвану већину шта грађани мисле и желе, већ хоће умјесто њих, баш као ДПС некада, да доносе одлуке и анархично врше власт. Kупују вријеме не би ли успјели да “дубинским чишћењем” купе и грађане- закључује се у саопштењу партије на чијем је челу Марко Милачић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:05