Права Црна Гора / - Права Црна Гора
03/05/2022 u 09:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Мањинска влада која има подршку ДПС-а осуђена на пропаст

Приликом посјете локалном одбору у Пљевљима Милачић је говорио о актуелној политичкој ситуацији

Предсједник Праве Црне Горе и посланик у Скупштини Марко Милачић у оквиру радне посјете Општини Пљевља одржао је састанак са одбором Праве Црне Горе у том граду.

Састанку су присуствовали предсједник одбора др Новица Станић, чланови одбора као и нови чланови.

Права Црна Гора интезивно ради на припремама за локалне изборе у оквиру којих су одржани састанци предсједника партије са локалним одборима Праве Црне Горе у градовима у којима се одржавају локални избори.

Приликом посјете локалном одбору у Пљевљима Милачић је говорио о актуелној политичкој ситуацији. Том приликом је између осталог говорио и о мањинској влади.

 - Издајничка мањинска влада, неће донијети ништа добро Црној Гори. Мањинска влада која има подршку ДПС-а је против воље грађана исказане 30. августа, тако да је у старту осуђена на пропаст. Поред тога што нема подршку грађана, постоји очигледна нетрпељивост између конституената мањинске владе, чији представници се јавно и најжешће међусобно нападају у медијима, али их очигледно на окупу једино још одржава жеља за фотељама и страх од ванредних парламентарних избора. Таква влада ће донијети Црној Гори само нестабилност и дубоку друштвено-политичку кризу - навео је он.

Милачић је истакао да је поносан на Праву Црну Гору која је од првог дана била најодлучније против издаје, још од потписивања Меморандума, који су, како додаје, одмах окарактерисали као темељ будуће издаје.

 - Одлучност, зрелост и конструктивност Праве Црне Горе грађани су препознали, па Права Црна Гора јача и расте из дана у дан, а што се показало на изборима у Беранама, гдје ћемо бити незаобилазан политички фактор, а исто ће бити на наредним локалним изборима у низу градова - додаје он.

Новица Станић је на састанку локалног одбора казао да ће Права Црна Гора сарађивати само са онима, који држе дату ријеч и који су у претходном периоду искрено показали да су привржени побједи 30. августа.

- Покушај одлагања локалних избора од стране партија, које подржавају мањинску владу само показује да се оне боје суда грађана о њиховом раду. Грађани Пљеваља ће на локалним изборима казнити издају изборне воље, а избори ће бити одржани прије или касније - навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:59