Marko Milačić / - MARKO MILAčIć
05/07/2022 u 10:54 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Burna rasprava Milačića i Jokovića: "Pumpa u Zatonu, Momir Bulatović, diplome i krediti"

Ustao je i poslanik Ivanović koji je poručio Milačiću - "nemoj da ti ustanem nos da ti slomim"

Poslanik Prave Marko Milačić tokom današnjeg zasijedanja kazao je da je ministru poljoprivrede Vladimiru Jokoviću kolega Ranko Krivokapić kazao da je kupio diplomu na pumpi u Zatonu. Nakon toga, na sjednici na kojoj poslanici postavljaju pitanja ministru Jokoviću, nastala je burna rasprava.

- Krivokapićje to kazao. Vi meni da pričate o borbi protiv DPS-a, vi koji ste u koaliciju sa DPS-om. Otišli ste u opoziciju u Beranama, tako ćete u svim drugim gradovima - naglasio je MIlačić.

Milačić je na sjednici pokazao i sliku Momira Bulatovića.

 - On je bio istina, a vi ste izdaja. Pogledajte dobro ovoga čovjeka. Vi ste ga izdali. Ja nisam bio na skupovima DPS bez kao novinar. Dok su mene iz DPS-a hapsili vama su davali milionske kredite koji sada nestaju. U čitavoj borbi nemate ni prekršajnu prijavu, već milione. Vi i sada gazite SPC, vama je preča partija od naše crkve. Meni nije niti će ikad biti, meni je preča i od porodice - naglasio je Milačić.

Na tvrdnje Milačića reagovao je i poslanik SNP-a Dragan Ivanović koji je istakao da ne treba da se dozvoli da se u Skupštini neko ovako blati.

Joković je istakao da je podigao jedan kredit od 220 hiljada i da je laž i neistina da je podigao još neki kredit.

- Kredit je uzet 2008.godine na 120 mjeseci, tj. na 10 godina. Ako ko dokaže da sam uzeo još neki kredit podnosim ostavke na sve funkcije. Evo svake uplatnice, a oni koji ne znaju ništa o ovom, vratio sam 121 hiljadu eura kamata. Uzet je ne kod Prve banke, već kod Hipo alpe adria banke. Sve je neistina. Ja nikaku diplomu fakulteta nemam, imam diplomu srednje škole. Dosta više neistina - naglasio je ministar.

Milačić je i nakon toga nastavio sa istim tvrdnjama.

 - Ja i Prava CG ćemo vam biti noćna mora zbog ovoga čovjeka i tek smo počeli. Pođite u Kuče ako smijete. Ja ne pričam napamet - kazao je on.

Ustao je i poslanik Ivanović koji je nakon svega poručio Milačiću - "nemoj da ti ustanem nos da ti slomim."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 23:05