Марко Милачић / - фото: Права Црна Гора
23/01/2022 u 15:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Врх СНП-а хоће да Темељни уговор угради у темељну издају своје партије

Како је истакао, да је у питању било која друга институција, а не Српска православна црква, не би овако љубазно молили

Господо из СНП-а, пошто инсинуирате да се преко снага издајничког Меморандума борите за потписивање Темељног уговора, молимо вас, од првога до задњега, од Владимира Јоковића до Дада Шћекића, не уграђујте питање Темељног уговора у за сада само ваш партијски проблем, темељне издаје грађана, потписане руком Владимира Јоковића у издајничком Меморандуму, поручио је посланик Праве Марко Милачић.

 - Када се минус помножи са плусом, само даје вишеструки минус, а у тај вишеструки минус увлачите Цркву која има највеће поштовање међу грађанима Црне Горе и то оне снаге које су збациле диктатуру којој СНП поново кумује. Не чините зло Цркви због своје политичке и моралне бруке, јер се узимањем Темељног уговора Здравку Кривокапићу и додјељивању тог документа Дритану Абазовићу или некоме у Дритановој влади, неће понизити Здравко Кривокапић, него ћете бацити љагу на Цркву коју је овај народ бранио - наглашава он.

Како је истакао, да је у питању било која друга институција, а не Српска православна црква, не би овако љубазно молили него би их пустили да још дубље упаднете у политичку јаму коју сте по налогу УРЕ и ДПС-а ископали за побједнике литија и побједнике 30. августа, који данас по зими и киши опет излазе на улице да одбране оно што сте ви распродали, без права и људског морала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:38