/ Foto: IVAN PETROVIĆ-IPE
05/08/2022 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milačić: Zećani ne zaslužuju da se sa njima krpi gubitnička politika

Zajedno ćemo braniti Zetu, a na taj način branimo Podgoricu i Crnu Goru, poručio je lider Prave

Prava Crna Gora će u Parlamentu 16. avgusta glasati protiv inicijative za osamostaljivanje Zete, saopštio je lider ove partije Marko Milačić. 

On je poručio da će se na ovaj način suprotstaviti neviđenoj i skandaloznoj prevari i zloupotrebi Zete.

Milačić je održao sastanak u Skupštini Crne Gore sa predstavnicima Odbora „Za spas Zete“, povodom aktuelne situacije oko inicijative za osamostaljivanja Zete. 

Sastanku su ispred Prave Crne Gore, pored predsjednika, prisustvovali i predsjednik Odbora Prave Crne Gore Zeta Svetozar Ulićević i članovi odbora Prave Crne Gore Zeta Simon Popović i Saša Dobrović. 

Milačić je poručio da je situacija takva da he u Podgorici i drugim gradovima trenutno vlast koja je samovoljno, kršeći Ustav, sebi produžila mandat. 

- Po istom principu kršeći dostojanstvo većine mještana Zete predali su inicijativu za osamostaljenje Zete. Upravo odavde, sa ovog sastanka poručujem da ćemo zajedno braniti Zetu. Na taj način branimo Podgoricu i u konačnom Crnu Goru. Zećani sami treba da odluče kada će Zeta biti samostalna opština, jer Zećani ne zaslužuju da se sa njima krpi gubitnička, kriminalna, izdajnička politika. Prava Crna Gora pruža punu podršku odboru „Za spas Zete“ i svim Zećanima kako u institucionalnoj tako i vaninstitucionalnoj borbi protiv nesumnjivog pokušaja prevare- zaključio je Milačić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:23