/ foto: lazar ružić
18/08/2022 u 10:33 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Izglasavanje nepovjerenja lakrdiji od Vlade jedini način da zemlja izadje iz krize

Dobili smo zaustavljanje demokratskog i ekonomskog razvoja zemlje, naveo je Milatović

Jakov Milatović je saopštio da "se svi sjećamo kada je “relaksirani” potpredsjednik - neispunjenih dječačkih snova - govorio da obara 42. Vladu kako bi nova - njegova i DPS-ova “otključala” vrata za postavljenja u pravosudju". 

- Osam mjeseci nakon ove šarene laže umjesto kadrova na pravosudnim funkcijama, dobili smo partijska namještenja visoko nekompetentnih i istrošenih kadrova u svim oblastima državne uprave. Dobili smo sezonu ispod svih očekivanja, zaustavljanje EU integracija, neustavno odlaganje lokalnih izbora, politički inženjering za “spašavanje redova Ivana”, političarenje i nedostatak vizije. Jednom riječju, dobili smo zaustavljanje demokratskog i ekonomskog razvoja zemlje- naveo je Milatović.

Poručuje: "Jedini način da zemlja izadje iz ove duboke političke krize je da Skupština u petak izglasa nepovjerenje ovoj lakrdiji od Vlade, a da se odmah nakon toga raspišu vanredni parlamentarni izbori i vrati mandat za odlučivanje građanima. Onako kako je jedino fer u ovom trenutku, bez bilo kakvih daljih političkih trgovina". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:28