Jakov Milatović / - EVROPA SAD
24/04/2023 u 22:07 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović nakon izjave Milovića: Na političkim akterima odgovornost da izbjegavaju nesmotrene izjave

Odmjerene izjave i uvažavanje argumenata druge strane je važno za unapredjenje demokratskih procesa. Pomirena Crna Gora je najvažnija, naveo je Milatović

Novoizabrani predsjednik Crne Gore i jedan od  lidera Pokreta Evropa sad,  Jakov Milatović, oglasio se na svom Tviter nalogu i to nakon reakcije na  izjavu funkcionera Evrope sad Andreja Milovića o "dekontaminaciji Cetinja".

„Tri pitanja za...“ Andreja Milovića

-Na političkim akterima je dodatna odgovornost da izbjegavaju nesmotrene izjave, koje - nedobronamjerno - mogu biti istrgnute iz konteksta. Odmjerene izjave i uvažavanje argumenata druge strane je važno za unapredjenje demokratskih procesa. Pomirena Crna Gora je najvažnija-naveo je Milatović.

Gradonačelnik Cetinja: Izjava Milovića neprihvatljiva i pokazuje suštinu odnosa prema Cetinju

Podsjetimo, Andrej Milović, član Predsjedništva i predsjednik Odbora za pravosuđe Pokreta "Evropa sad" je u emisiji „Tri pitanja za...“ veb TV "Dana" kazao da je za njega Cetinje početak i kraj Crne Gore, da Crna Gora bez Cetinja ne postoji, kao i da nema te skupine ljudi koja smije da utiče na istorijske procese, a to je da se CG vrati na Cetinje i da će oni uskoro izvršiti "dekontaminaciju Cetinja koje je za vrijeme vladavine DPS-a kontaminirano podjelama i mržnjom."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 23:15