/ FOTO: SNP CG
21/08/2022 u 15:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milićević: Komedija sa Demokratama u glavnoj ulozi se nastavlja

Što se tiče Temeljnog ugovora sa SPC, da su se pitali Bečić i njegov mentor Bogdanović, nikad ne bi bio ni potpisan, naveo je on u saopštenju

Nikola Milićević, predsjednik Asocijacije mladih SNP CG, saopštio je da se "komedija sa Demokratama u glavnoj ulozi se nastavlja".

- O foteljama pričaju članovi partije koji su zbog smjene Bečića mjesecima organizovali folkloraške skupove po Crnoj Gori na koje im nisu dolazili ni članovi najuže porodice. Nimalo ne iznenađuje pokušaj Demokrata da omalovaže apsolutno sve dobro što je uradila 43. Vlada i što je u korist građana Crne Gore. Demokrate su se fokusirale na SNP kao na svog najvećeg nеprijatеlja o komе trеba govoriti najgorе, najružnijе, najnеispravnijе, kako bi nam rušili uglеd. Svaku priliku koriste za kampanju protiv nas. Ali, rade uzaludan posao- navodi u saopštenju.

Što se tiče Temeljnog ugovora sa SPC, kako je naveo, da su se pitali Bečić i njegov mentor Bogdanović, nikad ne bi bio ni potpisan.

- Demokrate javno kritikuju DPS, Bemaks i "hapse" Brana Mićunovića, Lazoviće i Milovića, a tajno prave dogovore upravo sa DPS-om za rušenje Vlade koja se borila protiv kriminala i korupcije. Svakodnevna trabunjanja i napadi Demokrata na SNP će i dalje trajati, ali na to smo navikli. Međutim, sve se pokazalo 19. avgusta.  Sada pozivamo Aleksu Bečića da bude dosljedan do kraja i da uzme premijerski mandat od Mila Đukanovića. To je od početka njegov jedini cilj i to je svim građanima Crne Gore sada potpuno  jasno.  Njegova mržnja prema Dritanu Abazoviću, GP URA i Vladimiru Jokoviću i SNP-u i obnevidjelost pred kojom je poklekao, su utrli put za sunovrat Crne Gore. Ali, to njemu ostavljamo na čast. Mada, nakon izjave časti koju je prije dvije noći svjesno bacio pod noge, o tome je iluzorno dalje govoriti- navodi u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 17:06